Main Navigation
Main Content
Sidebar
Regisztráció
Bejelentkezés
Toggle navigation
Aktuális
Archívum
Értesítések
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Főoldal
Archívum
Évf. 69 szám 3 (2023)
Megjelent:
2023-09-30
Teljes szám
Évf. 69 szám 3 (2023)
Fókuszban
Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története. Az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében
I. rész: Őskor és ókor
Bánáti Diána, Tóth Orsolya
4469-4476
PDF
PDF (English)
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/3-1-HUN
Tudomány
Rovarőrleménnyel dúsított gluténmentes kölestészták fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése
Majoros Réka, Szedljak Ildikó Judit
4477-4489
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/3-2-HUN
Alternatív növényi eredetű fehérjeforrások vizsgálata
Mednyánszky Zsuzsa, Csóka Mariann, Koppányné Szabó Erika
4490-4502
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/3-3-HUN
Egyetemi hallgatók élelmiszer-vásárlói magatartásának kvalitatív vizsgálata a COVID-19 idején
Piros Edina, Fehér András
4503-4512
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/3-4