Published: 2021-06-30

Élelmiszerekből izolált staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata

Brigitta Horváth, Ferenc Peles, Judit Gasparikné Reichardt, Pocklán Edit Pocklán Edit, Rita Sipos, Ágnes Erős, Flóra Mária Petróczki, Kata Dorina Szűcs, Ervin Albert, Adrienn Micsinai

3361-3371

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-1-HUN

Investigation of the antibiotic resistance of staphylococcus species isolated from foods

Brigitta Horváth, Ferenc Peles, Judit Gasparikné Reichardt, Pocklán Edit Pocklán Edit, Rita Sipos, Ágnes Erős, Flóra Mária Petróczki, Kata Dorina Szűcs, Ervin Albert, Adrienn Micsinai

3372-3382

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-1-ENG

A magyar fogyasztók krónikus aflatoxin M1 expozíciója

Kata Kerekes, Szilveszter Csorba, Árpád Ambrus

3383-3401

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-2-HUN

Chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers

Kata Kerekes, Szilveszter Csorba, Árpád Ambrus

3402-3420

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-2-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-3-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-3-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-4-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-4-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-5-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/2-5-ENG