Published: 2020-12-31

In vitro humán emésztési modellek alkalmazása a táplálkozástudomány területén

Otília Antal, Emőke Némethné Szerdahelyi, Krisztina Takács

3140-3149

Application of in vitro human digestion models in the field of nutrition science

Otília Antal, Emőke Némethné Szerdahelyi, Krisztina Takács

3150-3157

Application of the SPME technique for determinate the quality indicators of dairy products

Rita Székelyhidi, Erika Hanczné Lakatos, Zsolt Ajtony

3194-3201

Érzékszervi bírálók látásvizsgálati tesztjei - áttekintés

László Sipos, Ákos Nyitrai, Dániel Szabó, Ágnes Urbin, Balázs Vince Nagy

3202-3211

Vision tests of sensory judges - review

László Sipos, Ákos Nyitrai, Dániel Szabó, Ágnes Urbin, Balázs Vince Nagy

3212-3218

Evaluation of various microgreen vegetables

Ágota Kovácsné Madar, Mária Takácsné Hájos

3227-3231