Megjelent: 2020-09-30

Az élelmiszerek kettős minőségének fogyasztói megítélése kérdőíves felmérés alapján

Lajos Bognár, Annamária Dorkó, Veronika László, László Fekete, Dávid Szakos, Gyula Kasza

3040-3047

Consumer perception of dual food quality based on a questionnaire survey

Lajos Bognár, Annamária Dorkó, Veronika László, László Fekete, Dávid Szakos, Gyula Kasza

3048-3051

Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása

Ivett Jakab, Katalin Kóczán-Manninger, Anikó Kovács, Zsuzsanna Mednyánszky

3066-3077

Use of alternative protein sources in the bakery industry

Ivett Jakab, Katalin Kóczán-Manninger, Anikó Kovács, Zsuzsanna Mednyánszky

3078-3083

Hazai körkép

Gábor Szunyogh

3122-3124

Domestic panorama

Gábor Szunyogh

3124-3127

Kitekintő

Gábor Szunyogh

3128-3129

Outlook

Gábor Szunyogh

3129-3131