News of the MTA Working Committee of Food Analysis and Classification Short summaries of the presentations of 2nd quarter of 2022 Analysis and classification of carbohydrates.
Main Article Content
Absztrakt
- Characterization of fiber and small molecule carbohydrate composition of cereals opportunities and challenges from the perspective of separation techniques
Eszter Schall, Marietta Klaudia Juhászné Szentmiklóssy, Sándor Tömösközi - Recent applications and possibilities of VIS, NIR and MIR spectroscopy in carbohydrate analysis
János Slezsák, András Salgó, Szilveszter Gergely - Identification of the role of carbohydrates in the development of techno-functional and organoleptic properties of cereal-based food matrices
Renáta Németh, Edina Jaksics, Alexandra Farkas, Dávid Fekete, Sándor Tömösközi
Letöltések
Letölthető adat még nem áll rendelkezésre.
Article Details
Hogyan kell idézni
Tömösközi, S., & Bugyi, Z. (2022). News of the MTA Working Committee of Food Analysis and Classification: Short summaries of the presentations of 2nd quarter of 2022 Analysis and classification of carbohydrates. Élelmiszervizsgálati Közlemények, 68(2), 3949–3951. Elérés forrás https://eviko.gmf.u-szeged.hu/index.php/eviko/article/view/22
Folyóirat szám
Rovat
Tanulmányok