News of the MTA Working Committee of Food Analysis and Classification Short summaries of the presentations of 2nd quarter of 2022 Analysis and classification of carbohydrates.

Main Article Content

Tömösközi Sándor
Bugyi Zsuzsanna

Absztrakt


  • Characterization of fiber and small molecule carbohydrate composition of cereals opportunities and challenges from the perspective of separation techniques
    Eszter Schall, Marietta Klaudia Juhászné Szentmiklóssy, Sándor Tömösközi

  • Recent applications and possibilities of VIS, NIR and MIR spectroscopy in carbohydrate analysis
    János Slezsák, András Salgó, Szilveszter Gergely

  • Identification of the role of carbohydrates in the development of techno-functional and organoleptic properties of cereal-based food matrices
    Renáta Németh, Edina Jaksics, Alexandra Farkas, Dávid Fekete, Sándor Tömösközi

Letöltések

Letölthető adat még nem áll rendelkezésre.

Article Details

Hogyan kell idézni
Tömösközi, S., & Bugyi, Z. (2022). News of the MTA Working Committee of Food Analysis and Classification: Short summaries of the presentations of 2nd quarter of 2022 Analysis and classification of carbohydrates. Élelmiszervizsgálati Közlemények, 68(2), 3949–3951. Elérés forrás https://eviko.gmf.u-szeged.hu/index.php/eviko/article/view/22
Folyóirat szám
Rovat
Tanulmányok

Ugyanannak a szerző(k)nek a legtöbbet olvasott cikkei