Editor-in-Chief
Prof. Dr. BÁNÁTI Diána

Szerkesztő
NYERGESNÉ Dr. ILLÉS Erzsébet

Editorial Advisory Board

AMBRUS Árpád Dr.
professor emeritus, National Agency for Food Safety, lead advisor

BARNA Sarolta Dr.
director, National Agency for Food Safety, Directorate Of Risk Assessment, deputy president of the Office

BÁNÁTI Diána Prof. Dr.
full professor, special advisor of the rector, University of Szeged Faculty of Engineering

BÉKÉS Ferenc Dr.
Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO), Sydney, Ausztrália, igazgató, FBFD PTY LTD. external member of the Hungarian Academy of Sciences, retired head of Scientific Department, Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO), Sydney, Australia, director, FBFD PTY LTD.

BIACS Péter Dr.
professor emeritus, MATE

BIRÓ György Dr.
professor emeritus, Semmelweis University of Medicine, Faculty of Health Sciences

BOROSS Ferenc Dr.
executive chairman, EOQ Hungarian National Committee

CSAPÓ János Dr.
professor emeritus, University of Debrecen

FODOR Péter Dr.
professor emeritus, MATE

GYIMES Ernő Dr.
reader, University of Szeged, Faculty of Engineering

GYÖRGY Éva Dr.
reader at Sapientia Hungarian University of Transylvania, Csíkszereda

GYŐRI Zoltán Dr.
professor emeritus, University of Debrecen

KASZA Gyula Dr.
reader, University of Veterinary Medicine Budapest

KOVÁCS Béla Dr.
professor, University of Debrecen

LUKIN, Aleksandr Dr.
professor, South-Ural State University Chelyabinsk, Russian Federation

MARÁZ Anna Dr.
professor emeritus, MATE

MOLNÁR Pál Dr.
president of EOQ HNC, emeritus professor, University of Szeged

NAGY Edit
general secretary, Hungarian Water Utility Association

POPOVICS Anett Dr.
reader, Óbuda University

SALGÓ András Dr. prof.
prof. emeritus, Budapest University of Technology and Economics

SIMONNÉ SARKADI Livia Prof. Dr. habil.
egyetemi tanár, MATE Élelmiszertudományi Kar
university professor, MATE Faculty of Food Sciences

SIPOS László Dr.
egyetemi docens, MATE, Élelmiszertudományi Kar
reader, MATE Faculty of Food Sciences

SOHÁR Pálné Dr.
nyugalmazott főosztályvezető, Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal
retired head of department, National Agency for Food Safety

SZABÓ S. András Dr.
nyugalmazott egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Ward Mária
retired professor of MATE, Budapest Ward Mária School

SZALAY Anna
szabványosító menedzser, Magyar Szabványügyi Testület – MSZT
standardization manager, Hungarian Standards Institution (HSI)

SZEITZNÉ SZABÓ Mária Dr.
nyugalmazott igazgatóhelyettes, Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal – NÉBIH
deputy director, National Agency for Food Safety, Directorate of Risk Assessment

SZIGETI Tamás János Dr.
stratégiai igazgató, Bálint Analitika Kft, címzetes
főiskolai docens, Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, címzetes egyetemi docens,
Debreceni Egyetem
JFI - ÉVIK editor-in-chief, strategy director at Bálint Analitika Ltd., honorary
reader, University of Szeged, University of Debrecen

SZILVÁSSY Blanka Daniella Dr.
élelmiszerbiztonsági felügyelő, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal – NÉBIH –Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság
JFI – ÉVIK editor, food safety inspector, National Food Chain Safety Office
(NFCSO), Department of Food and Feed Safety

TÖMÖSKÖZI Sándor Dr.
egyetemi docens, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
reader, Budapest University of Technology and Economics

VARGA László Dr.
egyetemi tanár, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Kar
professor, Széchenyi István University, Institution of Food Sciences